Töfi1234 Creative Commons License 2014.06.09 0 0 11721

Igen, én is csak ennyit várnék el tőlük, amit én megteszek mindig, hogy fasza hangzással várjam a közönséget.

Valóban rengeteg pénz, amit kifizetünk egy-egy jegyért, főleg ha még külföldre is utazunk néha megnézni őket.

Szóval ez így valóban gáz. Azt amúgy elfelejtettem mondani, hogy installáláskor bejárták az egész területet, lelátókat is és mindenhol jól szólt a cucc. Tehát a szándék megvolt az angolokban.Csak hát az még édeskevés, hogy beraknak egy CD-t és jól szól, mert azon előtte már hónapokig dolgoztak a stúdióban, hogy olyan legyen. Élőben egész más jön le a színpadról.

Én azt is megértem, hogy ennyi idősen már inkább pihennek a tagok, mint, hogy a délutánt beállással töltsék, de legalább azt simán meg lehetne oldani, hogy ne ACDC-vel álljanak be a roadok, hanem Maidennel. Söt, még azt is meg lehet tenni, hogy az egyik bulit felveszik sávonként és ezekkel a sávokkal már csaknem úgy be tudnak állni, mintha valóban a Maiden játszana. Ilyenkor a színpad ugyan nem szól, csak a PA, de egy ekkora helyen már egész jól megközelítené a koncert viszonyokat. Legalábbis egy csomó dolog azonnal kiderülne, ha nem oké. Mindenre van megoldás, csak ötlet kell. Valószínűleg nincsenek tudatában, hogy néha milyen szarul képesek megszólalni, illetve valószínűleg nem jöttek még rá, hogy az ACDC nem elég a profi beálláshoz. Vagyis az ACDC-nek pont elég lenne, de nekik nem. :)