golybli Creative Commons License 2014.06.08 0 0 6884

Sziasztok!

Egyre kevesebb a probléma a kicsi kocsival :)

régebben említettem , hogy gázadásnál olyan 70 és 90 között remeg a kocsi...azt ígérte az eladó , hogy jobb féltengely belsó csukló  aproblémás! Elvittem pestre , hamar meg is csinálták , de ugyanúgy remegett a kocsi a hazaúton...Reggelre gondoltam , hogy kipróbálom úgy mégis , és mintha teljes elmúlt volna a remegés....ha óvatosan adagolom neki a gázt akkor semmi remegés...de előzésnél vagy hegyen fel akkor azért remeg...szerintem ha a bal féltengelyt is felújíttatom akkor már megoldódik. TI mit javasoltok? vegyek egy bontott tengelyt ami vagy jó vagy nem vagy újítattassam fel??

A légzsák visszajelző világít...Szaki kiütötte a hibát de mire kifordúltam a főútra visszajött...a gép azt írja hogy vezetőoldali légzsék kontakt hiba....nézegettem a kábeleket az ülés alatt,de... :) ESP,ASR ,ABS villog de gondolom azért mert szakatt a jobb hátsó ABS jeladó ...  vezető oldalon az ülésállító összevissza engedelmeskedik...nem megy teljesen hátra....a fejtámla csak kerreg...dönteni meg csak akkor tudom , ha szerencsém van...ülésfűtés 4 ből sehol sem működik....az ülés alatt egy kábel nincs bedugva de nincs is mit bedugni oda....

Jah és a csomagtartó ha felnyitom akkor nem nagyon akar magától felnyílni... csak ha úgy van kedve...beküldten neki egy kis wd40et ,de nem lett jobb :)

röviden ennyik a gondjaim...

jah és amikor elhoztam a kocsit...akkor néha csak úgy fogta magát és leállt...az első nap csak üresben amikor a lámpánál álltam később már menet közben is...amikor egy kicsi visszevettem a gázból álltalában...de olyan napi 1x előfordúlt...aztán ausztriába(mert ott átszámolva 420) töltettem neki maxxemotionsolutionpowersensation dieselt és azóta soha nem csinálja....kevesebbet fogyaszt is meg jobban megy....részecskeszűrőre gyanakszom de hát nem értek hozzá---:)

Üdv mindenkinek :)