csekmet Creative Commons License 2014.06.07 0 0 553

Nem vagyok DK-s, nem vagyok ballib. Ha nagyon érdekel egyszer leírom, hogy mi vagyok. Azt tudom és tapasztalom, hogy olyan városban élek ahol azt sulykolják belém a város vezetői és szócsövei, hogy itt milyen jó élni és mekkora nagy a fejlődés. 

Tudom és tapasztalom, hogy én és a város többi lakója fizeti meg annak a fejlesztésnek az összes költségeit amire a városvezetés annyira büszke.

Ez az un.csatornaprojekt. Bizony ám kedves jobboldalinak magát mondó barátocskám amit kaptunk a csatorna ürügyén azt mind mi fizettük meg. Számolj légyszíves.

Persze az is tudható, hogy az un. eus pénz a végén hol kötött ki, mert elmesélték az utcákon kapirgáló csatorna építők, meg valamit azért látok ebből a világból.

Arról nem is beszélve, hogy a fejlődésnek nevezett változásokból ti és kedves feletteseid mennyit szakítottak. Ha csak a kézilabdás lányok pénzét és a tanácsadók hadának a pénzeit nézzük azok együtt már bőven meg haladják a három milliárdot.

Van még egy fő kérdés: mi a fenére költöttétek az állam által átvállalt  16 milliárdot? Hol van a nyoma? Számolj be arról is légyszíves és ne a politikai hovatartozásomról spekulálj, mert mint érdi polgár kérdezhetek ilyet, vagy nem?

Előzmény: pandur64 (551)