Töfi1234
2014.06.05
|
|
0 0
11671
|
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Akkor fog ugyanúgy szólni mindenhol, ha kiosztanak 15000 db fejhallgatót, de akkor az már nem koncert. A Kiss-ben és a Scorpionsban megint csak negyed ennyi hang van. Sokkal ritkább zene. Egy kezdő hangmérnök is egész jól össze tudja rakni. A Maident meg nem. Teljesen felesleges ezekhez hasonlítgatni. Arról lehet agyalni, hogy szólt-e már valaha is jól teremben a Maiden, mert én még olyat nem hallottam. Illetve csak úgy, hogy bizonyos helyeken jó volt, máshol katyvasz. Már maga a három gitár is rohadtul megnehezíti a dolgot amúgy.
A Szigeten viszont jól kellett volna szóliuk, az egyértelműen hangmérnöki gáz volt. Illetve a legutóbbin meg a pult resetelődött, mint később kiderült és nulláról kellett összerakni az egészet, ami több idő, mint maga a koncert és menet közben nem is lehet tökéletesen megcsinálni. Szóval ott nem lettem volna a frontkeverős helyében, az biztos. Persze egy igazán rutinos embernek gatyába kell tudni rázni 2-3 dal alatt az egészet, legalább élvezhető szintre.
|
|