Scorpifan
2014.06.05
|
|
0 0
11670
|
Üdv Mindenkinek! Nagyon jó koncert volt ez, örültem, hogy újra láthattam Őket, de....Sajnos már megint itt van a fránya hangzás. Szerencsére nem volt olyan pocsék mint a szigetes bulikon, de én ettől a stadionos bulitól sokkal tisztább hangzást vártam. Nem vagyok hangmérnök, de én itt láttam a Kiss és a Scorpions buliját is, és aki szintén látta az tudja milyen, amikor hibátlan, studio minőségben szólal meg egy zenekar és mindenhol úgy szól. Nincs olyan, hogy jajj én biztos rossz helyen álltam, ilyen NINCS! Mindenhol jól kell szólnia. Imádom a Maident, a Killers lemezzel indult a rocker pályafutásom, és, hogy töretlenül maradjak ezen az úton besegített a Scorpions és az öreg Alice Cooper is, és már nem volt vissza út. De egyszerűen nem tudom lenyelni már ezt, hogy el kell menni egy Nova Rockra vagy akárhova, hogy a Maident is normálisan hallhassa az ember. A Nova Rockon pl. a Final Frontier turné gyönyörűen szólt. Viszont itt kis hazánkban valamit nagyon elszabnak az általam már nem igen tisztelt mérnök urak, vagy valakik, de, hogy nem az együttesen múlik, abban kb. biztos vagyok. A második sorban álltam, majdnem középen, így legalább most először ilyen közelről láthattam Őket, amiért hálás vagyok nagyon, de a hangzásért felelős emberkékre nagyon pipa lettem, bárkik is legyenek. Összességében valóban nagyon nagy koncert volt, és természetesen nem bántam meg, hogy ott lehettem, de hogyan is lehetne ilyet bánni, ha a Maiden húzza a talp alá valót:) Remélem sok-sok éven át láthatjuk még őket! |
|