repcsepista
2014.06.05
|
|
0 0
1086
|
A Nagy a gyagyagyaaa...Özvegykanszuka - Sárkánykigyó a farkát csóvájajajajjj... Izsákson + Jakabbson Egykéz...vagy láb... HAS? - U.K. WILÁG BIRODALOM EGY MINT A LÓNAK...egyedül maradt EGY SZÁL KIGYÓJA... a farkába hapara vala ha ha hja? - ugganés és és sss... Röviden, LÁTTAM KÉT ÓRIÁS SÁRKÁNYKIGYÓT...na ha tudjátok ki vagyok? - ki vagy, s nem több mint kevesebb te s ti? - akarom tudni miez, miért s hogyan hozták ezt létre... s itt nem kell hogy...amit én megláthatok... azt mindenki, nem kell hozzá...pápaszem? A két ÓRIÁS KIGYÓT...A ZSIDÓK HOZTÁK LÉTRE, JOBBAN MONDVA AKIK IZRÁELt NYÁLBA ÜTÖTTÉK...NOS...vida! piha! -csücc...mert TOTA...NA AMIRŐL MEN A DUMA... NA IGAZIBÓL AZ U.K. = EGYESÜLT SÜLT? - CIRÁLYOK CIRÁLYSÁGA...HOGY MINDEN HÜ ZSIDÓ VÉGÜL EGY EGY EGY...CIRÁLY LETT...AZT NEKIK KELL TUDNI...mig nincs semmi ellenszenv se...mert AKIK JÉZUS ÉL!!! --itt hagyjuk ki hogy mit hazudoznak össze...hogy mit tettek vele...mert ha ténleg annyival meg lehetne oldani, hogy JÉZUS SZABADOK VAGYUNK...de pont JÉZUS ÉL!!! - CSAK A MAGYAR OK = JÉZUS OK ÉLLEL...AZAZ OLLAN HOGY HALÁL NINCS, HA LENNE...??? - NA MOST ÉN JÉZUSUNK EGYIK LEGKITTYEBB PORBAFINGÓ INGÓ BINGÓ KIS SZOLGA, DRÁGA JÉZUSUNK, HAD SZOLGÁLJAK CSAK NEKED...MERT ABBA PILLANATBAN...NEM LÁTSZ HALÁLT SOHA TÖBBÉ ÖRÖKKÉ...AMIT ELSŐKÉZBŐL MOMDOK NEKTEK...AMI GONDOLHATOD VAGY TIZHATOD...HUSZ HATOD...HAT A KIGYÓ BIGYÓ BOGYÓ...NA HAT AZ ALMA...MILLEN JÓ, A SZAGA... Szóval...jóval előtte...AZ EGYIK KIGYÓ...JÖNNEK LE AZ ÉGBŐL...AZTÁN SZÉTSZDIK...AMI MEGTÖRTÉNT...AZOK AKIK IZRÁELT NYÁLBA ÜTÖTTÉK...AZOK ÜZEMELTETTÉK, MAJD MENEKÜLNIÜK...HOGY TÉNLEGESEN...LÁTHATÓAN...AZ MÉG NEM SÜLT KI...DE MONDUK A SZUKA JÉRCE VERES BOLSEDŐ KIGYÓNAK... BE FFF...INGOTT...NINCS!!! Nona... A MÁSIK A JEWusa lenne...ami TOTA ANGLÓ SZAXXON S IZRÁEL HÜ...NA Izsák...s son, azaz leszármazottai az Angló meg a többi szaxxonok... s EZEK KEZÉBEN A ZSIDÓSÁG ROKONSÁG -SÓGORSÁG MEG AKIK DRÁGA PÉNZEN MEGVÁSÁROLTATTAK...NA EZEK KEZÉBEN MINDEN EZEN A FFF ÖLD VASSÁRGOLLÓBISON... na hogy rövidre...az U.K. -ami nemcsak látható KING = GOD...HANEM KELL LENNI EGY ALIEN - AZAZ HA KIGYÓ AZ ÁBRA...AKKOR KÉTSÉGTELEN EGY HÜLLŐ FAJ VAN EZEK FELLETTT... AMI ITT VAN...vida! -piha! -csüccc...PONTOSAN AKARJUK TUDNI. MI EZ, MIÉRT, S HOGYAN HOZTÁK LÉTRE...AKIK EZT LÉTRE HOZTÁK... Na csak tessetek figyelni...mert abcullaultra ugy történik, ahogy leirtem...de nem irtam soha le...részletesen... Ha figyelitek...KÉT LEHETŐSÉG VAN...NINCS HARMADIK DIK!!! - VAGY TOTA EGY THERMÓ DE GERMÓ ATOMÁBORU SOROZAT...ha a JEWusa...meg Russa...nem szedig szét... A NAGY KIGYÓT...amit abca ultra...ugyanazok müködtetnek mint akik a NAGY VERES VÉRES SZEMÜ...SZUKAKIGYÓ??? - KANKIGYÓ, PÁRJÁJÁJÁJÁJJJ...AZAZ AKIK IZRÁELT...NYÁLBA ÜTÖTTÉK ÜTÖTTÉK ÜTÜ ÜTÜ... Amit én mondok, minden MEGSZÁLLÓ CSAPATOKAT...MINDENHONNAN KIVONNI...HA NEM...AZOKNAK LŐTTEK... aztán csak nyugi...mert rögtön azonnal nehogy LÉT SZIVONAL...HANEM MOST MEGNYILT A MENNY NEKÜNK... Isten birka...mindent kibirrr...még beee... |
|