Törölt nick Creative Commons License 2014.06.01 0 0 42970

Köszönöm a reagálást.

Annyit tudok erről a gépről,hogy van benne egy db. 1GB-s Kodak SD kártya. Azt nem tudom, hogy mennyi perc fér rá, (ezt a fiam hozta még 2007-ben Angliából) és csak angol nyelvű h. utasítás van hozzá. Eddig csak fényképezéshez használtam, 6.1 Mpixeles és 2db.1.5V AA elemmel üzemel. Úgy, hogy nem lehet sokat várni tőle, de erre a célra, ahogy már írtam remélem elég, mivel Gyálon lakom és Bp -re valamelyik bevásárló centrumba -meg haza (1/2 ó oda ue. vissza) gondolom elég, ha egyébként jó video felvételt csinál, (gondolok itt a menet közbeni út egyenetlenség miatti rázkódásos, -  zötykölődéses video felvétel elmosódása),akkor veszek bele egy nagyobb GB.-s kártyát. A 3V-s táplálás miatt nem lehet szivar gyújtóról üzemeltetni.

Csak ez lehet az egyetlen időhatár de ezt csak kikisérletezni lehet. A tapadókorongos tartó viszonylag nem drága.

Majd beszámolok róla mire jutottam a kisérletezéssel.

Amennyiben ez működik sokan kiválthatják (a kispénzűek) a drága autós camerákat, a már régebben vásárolt de mára (a szuper okostelók miatt) félretett dig.fényképezőgépüket. Üdvözlettel.

Előzmény: Fuzi69 (42969)