ha már megszólítottál név szerint
nem szoktam ezekbe a vitákba belefolyni, mert egyrészt nem értek egyet azzal, hogy sok ideje megy ez a végeláthatatlan veszekedés, másrészt már megtapasztaltam, hogy ha az ember reagál a dolgokra akkor az csak olaj a tűzre
nagyfiú vagyok, a pofám is elég nagy, szoktam én eleget(sőt néha többet is a kelleténél) beszélni,nem kell, hogy más szóljon helyettem
sajnálom, hogy egy régi hagyomány a haka emléktúra is ilyen torzsalkodásba fullad.
nem illik
mint ahogy azt sem szeretem amikor március 15.én a szónokok az adott párt eszméit hirdetik
annak örülnék, ha jó sokan lennénk-imádom ha a vizen hajók futnak mellettem
nekem hiányzik a marci, a doki, a kitzoli,és hiszem, hogy egy terített asztalnál sok mindent meg lehetne beszélni, ha nem is múlnának el a sérelmek, de lehet, hogy kicsit simulnának a hullámok...és a ráncok a homlokokon
a legtöbb embernek is nincs baja a másikkal,akiknek meg van, azok a közösség érdeke miatt lehetnének elnézőbbek kicsit egymás iránt...vagy pusztán udvariasságból szüneteltethetnék néha a vitájukat
mint ahogy én se köpöm le az anyósomat amikor jeles eseményeken találkozunk-a családra való tekintettel-pedig............