va-tibor Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13641

Ha már megszólítottál:-)

Én amit akarok az a békés hajózás, jó beszélgetések, kajálások, iszogatások.

Nekem veletek semmi bajom nem volt, remélem nem is lesz.

Egy közösséget a közös érdeklődési kör tart össze. Nem kell barátnak lenni ahhoz hogy egy közösségben jól érezem magam. Igaz ez addig  amíg az közös érdeklődési kör mentén történnek a dolgok. De sz@rul érzem magam ha egymás fikázása történik függetlenül attól hogy ki teszi azt barát haver vagy más.

Nem vagyok konfliktus kerülő típus, de sohasem érdekeltek az intrikák az egymás piszkálásai, nem is kívánok beszállni az ilyen villongásokba. Ha tudom akkor simítom a dolgokat, ha nem akkor egy bizonyos tolerancia időn túl kiválok a közösségből.

Mint itt sokan , imádom a hajózást, a társaságot a szórakozást. De 60 évesen tudom, hogy nem kell mindenre reagálni, felvenni a kesztyűt, vitába szállni, mert az a saját szórakozásom rontja és mindig új vitát hozzászólást generál  Ezért nem érdemes pl azonnal csípőből reagálni érdemes lehiggadni és utána írni.

Ez igaz Beercire és másokra is

Én szeretném ha ott lennétek a találkozón felülemelkedve a vitákon egy jót dumálnánk, ha másért nem HAKA emléke miatt.

Nem értek azzal egyet, hogy nincs szükségünk rátok mert mindenkire szükség van aki osztozik a közös hobbinkban, max lesz egy két ember aki nem beszélget egymással, ez minden társaságban így van. Senki nem zárhat ki senkit hisz ez nem egy kötött szabályok által vezérelt közösség.

bocs ha kicsit hosszú lett

Előzmény: Barbabianka (13640)