repcsepista Creative Commons License 2014.05.27 0 0 1085

Május van Májusfa? - mindenki nagyon szerelmes...
 Két dolog, most volt itt amcsiba a megemlékezés ünnepnapja ( memori day) am mii abcullaultra...ki lett tekerve tövibe...mert AMCSI TÖBBET NEM HÁBORUZIK...mellesleg az hogy TESTVÉRHÁBORU...minden háboru a kezdetüktő fogva... na kezdettüktől fogva NEM igy vala... szóval, sss...tettel...
 Monduk...kétsegtelen ha lenne AZ A MAGYAR MAG -JÉZUS - TESTVÉRI - MENNYEI - FÖLDI TESTVÉRI -SZÖVETSÉG...na csak EZ VAN!!! -amit a KIVÁLASZTOTÁK HIVANK Ó -SZÖVETSÉG MINT UJ -SZÖVETSÉG...AZ EMBERT NEM ISMER...NA MOST ISTEN DEEE...ISTEN E...ITT LENNE A MÁSODIK DOLOG, AMIRŐL LEHETNE FECSEGNI...
 Teccetek érteni...mert ha TÉNLEG AMCSI NEM HÁBORUZIK SEMMILLEN KSZÖRÜLMENEK KÖZEPETE...NEM AVATKOZIK BELE...EGY NÉP...NA ITT MÁR OLLAN KRAKA SZAGA VAN...AMINEK CSAK A A A...HALÁLOS...
 NÉP... A KIRÁLYSÁG ELFOGADÁSA UTÁN... NINCS, MING AKIK U.K. S PÖSZE HOGY JACCABBUTÁK...fideled...ezek kezében van... talán az ANGLÓ - U.K. -VILÁGKINGDOM MEG DOOMAI... ami hogy ne szófusss...vicca higy a MAGYAROKNÁL VÉGIGHURCOLJÁK A VÉRES KARDOT...amikor azonnal én is mentem volna...mert ÉN VAGYOK, VAGYOK OK, TEHÁT A NÉPEMMEL S NÉPEKKEL TÜZÖN VIZEN ÁT...
 Amcsiba mi hoztuk át...a SZABADSÁG LÁNGJÁÁJÁJÁJJJJ...amit szenyvizzel...ma már tota kioltottak a VILÁG SZAXX - ON ON NNN...UNIÓSOK, s lehetne mondani, ma már tota Angló - Izsákson - Jaccabson EGYKÉZ PÉNZ -VILÁURALOM VAN!!!
 Nona, mennünk vicca...U.S.A. Függetlenségi Szabadságharca után...na A KÉT ROTHCSILLKON kirobbantotta a TESTVÉRÁBORUT...ami után lett...NEM NEM SOHA, U.S.A. CSAK AKKOR FOG FEGYVERT TÖBBET...HA ESETLEG KINTRÓL...DE AZ SZÓBA SE JÖHET MA SE...ELLENBEN BENTRŐL...MENJTEK VISSZA AZ ÖSSZES HABIRUTokJÁJÁJJJ...TOTTA ÖNGYILKOSSÁG VOLT AZ U.S.A.-NAK = JEWusa meg GÉvocska...azok a másik KOHO, azaz russa drusza, ketten vállaltuk a munkát is??? -drszkutya tovarizs! --mellesleg ugganug történik ahogy moondom...
 Ime végre...na a GNOSTIKOK irtak rólla, hogy nem tojnak a tukok, csak görbét...amit EROTIKA SZERETET...AZ KÉJELGÉS...MINDEN AZ AMIT LÁTHATUNK, MEG TUDHATUNK...NÉZZÉTEK MEG A PÓDIUMMOKAT MEG VILÁG CZIRKUSZ VÁGÓHIDAK ARÉNÁIT...tehát minden INTÉZMÉNY PÉNZ - IMÁDÓK... UGGANAZ AZ ORGIÁSOK AKIK A MÓREBB HEGYNÉL... MIG JÉZUS SZERETET...AZ A FELÉBRED EMBER SZERETET TETTE...AMIT TENNI KE...S VENNI S ENNI...INGYEN VAGYON ON ON NNN...
 ...ui. miért kell az angló - szaxxon s zsidó - izráelt tágitó AR? . MI? - KAT? UGY AZ AMCSI NÉPEKNEK MINT A VILÁG NÉPEINEK...ÉRTITEK UGY MINDEN KORMÁNY ANGLÓ SZAXXON - IZSÁKSON - IZRÁEL - JACCABUTA EGYKÉZ - VILÁGURALOM...miért kell nekünk fizetni...most kitartani őket...mikor arányban az Ő MOHÓSÁGUKKAL TELHETETLENSÉGÖGGEL... NINCSAK MÁR A FÖLD ALATT IS...ÓRIÁSI KÖTLSÉGEK...MIKOR ABCA ULTRA EGY KORMÁNY MELL NÉPE ÉRDEK... NINCS...MIÉRT KELL NEKÜNK EZEKET...NE NE NEEE...AKKASZÁTOK HANEM TÜZBE... VAGY AZ ÜRBE...SEGGÜKET NE TÜRD BEEE...