Abaltuga:Ha lehet most még ne hajlítgasd a fiatal hajtást,mert könnyen pattan.Majd őszre,vagy ráérsz tavasszal is.Pár éve volt nálunk is egy pár fokos fagy,el is fagytak a rügyek,de a pótrügyekből regenerálódott a szőlő.
Már korábban írtam,eladó szölőm nincs,de adni tudok ingyen,vagy cserélek.
Korábban leírtad,hogy milyen szölőfajtáid vannak.Visszakerestem:18 fajta szőlőt írsz.
Mivel az én véleményemre vagy kíváncsi,a következő fajtákat nem tartanám meg.
Thomson seedless,Fehér szultán,esetleg a Szőlőskertek királynőjét.A Fekete kecskecsöcsű szőlőfajtát nem ismerem.Van ilyen?Ki ismeri?.Én a Kék-,a Piros-,és a Fehér kecskecsöcsűt ismerem,ill.hallottam róla.Nekem csak a piros van meg.
A többi fajtáid "jók"De ez is szubjektív.A Nadezsda-ról holnap teszek fel képes leírást.
Beer Monster:Mivel senki nem válaszolt neked,szerintem ez a mazsolás/magnélküli/
szaktopik.
Fajtagy:A cseh honlapnak küldj egy e-mailt,és kiderül válaszol-e rá.Ha a honlapjukon látható Velikára fáj a fogad,őszre tudok küldeni gyökerest.Különben én sem léptem még velük kapcsolatba.
Abban egyetértek veled,hogy tőkénként kb.3 kiló szőlőnél nem szabad többet meghagyni,mert az a minőség rovására megy/vagy apró szemű marad,vagy madárkás,vagy a következő év sinyli meg/.
A bicikli belsős és a szigetelő szalagos az én voltam.Mentségemre legyen,hogy gyorsan kellett cselekednem,és nem sorakozott otthon a polcon az oltószalag.
A Palatínáról,és a klónjától /Prím/,holnap teszek fel képet,csak azért,hogy a külömbséget érzékeltessem.