Attila G. Creative Commons License 2014.05.20 0 0 2298

Te jó ég!

Mi ez a kis híján sátáni pontszám a nevem mellett? Hogy hoztam ezt össze? :/

Ezen kívül még egy apró észrevétel; szimplán csak szőrszálhasogatás, komolyabb jelentősége nincs.

Van az a dobogós helyezéseket megjelenítő táblázat. Összeadtam ezek számát, s nekem 8 jött ki, s nem 7.

Mindazonáltal úgy érzem, 1 dolgot leszámítva - nem értem el a 10000 pontot - úgy érzem, elégedett lehetek a saját teljesítményemmel. Sőt, majdhogynem déja vue-m van; többé-kevésbé lemásoltam az előző szezonbeli teljesítményem. Azzal a különbséggel, hogy akkor inkább romló volt a tendenciám; s most javuló. Ráadásul 2-szer is sikerült elérnem azt, amiért a szezon eleje óta áhítoztam; joker meccsnél X-be beletrafálni.

Viszont abban bízom, hogy a következő szezonban sikerül előrébb lépni. Ezzel ki is jelenteném, hogy ha csak valami eget rengető nem történik, a következő szezonra is beneveznék.  - Nem szabadna ilyesminek történnie, mert egy számomra fontos kézilabdás afféle évfordulóm lesz a szezon közepén. -

Ezúton is köszönöm a játékmesternek a korrekt játékvezetést, az egész éves munkát, az újításokat; s amit még megköszönni lehet.

S egyúttal természetesen gratulálok a dobogósoknak; köztük a játékmesternek is!