Írom a csapágyakat: 4 db 6003, 1 db 6201, 3 db 6203. A kerékcsapágy méreteket nem tudom, és nincs is leírva. Ki még nem vettem ki egyet sem.
A két főtengely szimmering és a lánckeréké megegyezik a Babetta főtengely szimmeringjével(itt a csapágyak is). A pedáltengely szimmeringek szintén nincsenek megadva, és kiszerelve sem láttam. Azokat sem tudom megírni.
Ma voltam Pápán börzézni, vettem a hármas számú Bervámhoz komplett elsőkerék agyat, bár a tengely az nem gyári benne, és szerszámos dobozra matricát.
A nagylelkű segítségedet elfogadom:)! Ha jársz újra börzén érdekelne elsőkerék tengely, komplett hátsókerék lánckerekestül, és ülés. Elég csak a váza is. Újabb féle kormány, és első sárvédő.
Csupán ennyi a hiányom a két Bervámhoz, meg persze oldallemezek, km-óra, láncvédő, csomagtartó, de ha már csak ezek hiányoznak az nem is olyan feltűnő:D.
Vettem még ma egy régebbi fajta Babetta tankmatricát is az öcsém gépére, szinte már csak az hiányzik róla. Nem hittem volna hogy épp ott találok majd. A bal oldali oldallemez miatt lesz kérdésem a Babetta love-os szakikhoz, mert azt meg a csaptól nem lehet feltenni.