ZoliUA Creative Commons License 2014.05.17 0 0 6802

Szia!

Én ezt nem venném meg! Nem mindig az olcsó a jó, valamint ha ilyen autót akarsz venni, legyen egy kis tartalék pénzed az esetlegesen beeső problémák kijavítására. Ha ezen az autón valami elromlik, lehet 1000 Ft is a javítási költség, de lehet a tíz vagy százsorosa is ennek az összegnek.

Én közel 1,5 éve vettem Socitól az autót /2003 évj. 2.2 HDI, full-full extrás/ 127.000 Km-el, és az nagyon nem így nézett ki. Ezen látni hogy le van harcolva, külsejéből kiindulva szerintem a motorja sem a legjobb /valamint hozzátenném, hogy itt mindenki szidja a 2.2 benzinest, akkor már inkább 3.0V6/.

Én tanácsom, hogy gyűjtögess még kicsit hozzá, és vegyél egy jót, mert ha kifogsz egy sz@rt akkor egy életre meg fogod gyűlölni ezt az autót. Mielőtt megvettem az enyémet, előtte legalább 5-öt megnéztem, olcsóbbnál olcsóbbakat, míg végül /1.350.000-ért vettem ezt/. Most járok 153.000 Km-nél és hogy lekopogjam összesen a kötelezőkön kívül kb. 80.000 Ft-ot költöttem rá /hátsó kerékcsapágy, generátor felújítás, kormányösszekötők/. A többi amit ráköltöttem már csak a saját butaságom miatt volt /blokkoló, másik felnigarnitúra, új gumik, sötétítés. stb. stb / :)

Mondjuk ha már itt járok..

Mostanában a környékünkön elszaporodtak a gk. feltörések /ablakot bepattintják és ár mennek is/ ezért elgondolkodtam, hogy befóliázom az ablakokat ú.n. "törhetetlen" fóliával. Van valakinek ezzel kapcsolatban bármiféle tapasztalata?

Előzmény: Bubachang (6795)