Nekem gopro van, de néhány próbálkozást már megszívtam én is. Nekem a kormányra nem fér el (sportmotor), ezért próbáltam a fejidomon, de ott bármit csinálok, nekem nagyon remeg. Most vettem ebay-en egy olyan konzolt, ami a kormánycsapágyhoz rögzíthető, az állati stabil, csak elég drága és mindent a plexin keresztül lát.
Nekem a plexim sötét is, meg torzít is, meg az összes bogár nyoma látszik, meg a nap is erősen bezavar, ahogy megcsillan rajta. Majd kipróbálom, milyen, ha magasabbra szerelem, mint a plexi, de félek, újra bejön a remegés.
A lényeg, hogy minél stabilabban legyen rögzítve, hogy együtt mozogjon a motorral.
Én mondjuk a sisakomat nem ragasztgatnám össze, hosszú távon tuti zavaró lehet egy kamera a sisakon, a tappancsa meg biztosan zúg/sípol a szélben. Próbálj inkább olyan kiegészítőket beszerezni, amikkel stabil pontokra fel tudod rögzíteni, de oldható, hogy a motorod se legyen összeragasztgatva (sajnos nekem a fejidomon 2 tappancs is van, nem is tudom, hogy lehetne leszedni).