Sajnos - hiába töltöttem ki a kérdőívet - annyira betáblázódtak utólag (és időközben) a hétvégéink, hogy úgysem lett volna jó semelyik időpont sem. Közben összeszedtem egy bal arcfél bénulást (kollégá(i)mnak mondom, a Bell féle paresist), ami kicsit korlátozta (-zza) a társasági életemet.
http://www.youtube.com/watch?v=PpIjB5TmMx4
Viszont majd elmesélem, hogyan befolyásolja ez a betegség az átmeneti állapot az Orlando fogyasztását. Mindenesetre a 8.8-9.3-as főleg autópályás fogyasztás (benzinből /a az újaknak mondom, akiket ezúton is szeretettel üdvözlök !), szóval az elmúlt hónapra vetítve 8.3 lett ;-J És most a , (vesszőcske) nem kacsintás akar lenni, a ) pedig inkább J ...
Most vettem meg az AUTO BILD-et (nem szoktam), de 100.000 km-es dízel Orlando teszt van benne. Mondhatom, eléggé lehúzza a fritz... Meglehetősen bicskanyitogató. "Még jó, hogy nem romlott el az automata (váltó), de majdnem el is romolhatott volna... " Kb. ebben a stílusban: a xar is keserű neki. Még a dízelesek és az automatások nevében is megsértődtem picit, pedig ugyebár én egyiket sem választottam. Vagy: "meggyűlt a homok a csomagtérajtó résében és lehorzsolta a festéket"... Hát b+... Ha meg belehajtok vele a tóba. akkor víz kerül a porlasztóba.
(Aki esetleg elolvassa majd, szeretném, ha reagálna rá (házi feladat :-))
Viszont hamarosan 100.000 km-es manuális benzines tesztet tudok (és szándékozom is majd) írni. Mivel most 99.192-n áll a mutató (de estére már 99.300... és a jövő héten kikerekítem 100k-ra ;-J
Szóval jelen pillanatban is folyamatosan képződnek a (nagy)családi programok, ha pedig az nincs, akkor a gyerekek jelentenek be valamilyen iskolai, vagy non-fészbukk összeröffenést. Csoda, hogy a 4napos hétvégén meg tudtuk járni Sopront és Bécs(e)t...
Gondolom mindenki hasonlóan van a program-besűrűsödésekkel.