Epp most voltunk a San Giorgioban, irtam rola par szot a Napoly topikban, idemasolom:
"Napolyba keszuloknek ajanlanek egy jo es olcso szallodat a palyaudvar kozeleben: Hotel San Giorgio. 3 csillagos, 7 emeletes, 24 oras portaszolgalattal. A szobaban szef is van. Reggeli 7 oratol. Annak ellenere, hogy a palyaudvar kornyeke nem tul jo hiru, ami a kozbiztonsagot illeti, itt teljes biztonsagban erezheti magat az ember, nem kell semmi szuk mellekutcaba bemenni, sem valami lepukkant kapualjba belepni, es esetleg fellepcsozni a masodikra. Mi a logitravelen keresztul foglaltuk le elozo nap, 47 euroert + helyben fizettunk 3 euro idegenforgalmi dijat. A sajat honlapjukon foglalva 54 euro lett volna akciosan (nem modosithato, vissza nem teritheto)."
Hozzatennem, hogy a reggeli foleg olaszos, ugy emlekszem, nem nagyon lattam felvagottakat, bar oszinten megmondom, nem is kerestem, es nem volt valami nagy valasztek, szoval 3 csillagos szinvonalnak semmikeppen nem neveznem. A szobank az 5. emeleten volt, szerencsere jol zarodnak az ablakok, nem nagyon hallatszott az utca zaja.