Mi is hamarosan indulunk ugyancsak 4 napra, azt hiszem kicsit korán olvastam végig a topicot, nem sok mindenre emlékszem, és jegyzetelésben sem vagyok túl erős..., szóval most kicsit pánikolok.
De ezt a listát látva azt hittem, milyen rendesek vagytok, úgy látszik mind a 4 napot Milánóban töltitek, kicsit el is bizonytalanodtam, amiért én másként tervezem. De aztán látom, nem így van, sőt, még az egyébből is tán többet szeretnél, mint mi.
Ha jól olvastam itt, a Leonardo múzeumban akár egy napot is el lehetne bóklászni. Biztos nagyon érdekes, de én inkább tervezek valami hasonlót, persze méretében nyilván meg sem közelítőt Pécsre, állítólag nagyon jó, és Pécs amúgy is a kedvenc magyar városom, ok, hogy újra lássam.
Na de visszatérve a listádra, nem tudom, hogy ez egy útvonalat takar-e, vagy pl. a Scalába be is akartok menni? A Risorgimento múzeumok nem szoktak túl népszerűek lenni. Museo Archeológico..., olyanban sokban voltam, főleg etruszkok nyomában..., etruszkok arrafelé nem laktak, de biztos érdekes ez is, viszont két napba nem hiszem, hogy beleférne.
De valóban csak "hangosan gondolkozom"...:-)