autlev5
2014.05.05
|
|
0 0
4746
|
A megbántás dolgot nem értem miért merül fel? Miért lenne számomra az bántó, ha neked más a véleményed?
Én továbbra is ostoba és filléres spórolásnak tartom a fények hiányát, hiszen van raktáron a konszernnek, nem kell fejleszteni. A két első olvasólámpa sem Chevrolet Orlando lámpa, hanem a GM konszern alkatrésze és felhasználja bármibe amibe gondolja, ha jól tudom akkor ezt a lámpát speciel az Insigniában használták először.
A gps dologgal kapcsolatban könnyen tudsz csinálni egy kis tesztet: fogj annyi gps-t amennyihez csak hozzáférsz, kapcsold ki mindben az úton tartást, kapcsold be a track rögzítést, rakd őket egy kupacba és menj el, rossz vételi körülmények közé trekkelni. Aztán töltsd rá az összes trekket egy térképre. Csodát fogsz látni :) De a hidegindítási időt is érdemes lemérni, mert a normálisan beépítettnél gyakorlatilag nincs, hiszen folyamatosan áram alatt van. Persze itt is a nem ideális vételi környezet, domborítja ki sarkosabban a különbségeket.
1980-ban biztosan nem tudtak volna egy Schevit eladni belső fények nélkül, így a Schevikben biztosan volt minden :) |
|