Kedves Inch!
Harmadjára próbálok válaszolni, remélem most sikerül majd.
Gratulálok a kislányod születéséhez és jó egészséget kívánok! Köszönöm a választ. :)
Egy részt anyagi okok, másrészt a korom miatt (46) nem valószínű, hogy nagyon drága hangszerre tudnék szert tenni. Lelkiismeretesen tanulok és gyakorlok, de nem hiszem, hogy olyan szintre jutok, hogy nagyon komoly hangszerben gondolkodhatnék, bár szerintem ahhoz képest elég jól haladok, hogy márciusban vettem először mandolint a kezembe.
A basszus erősítőmet részletre veszik meg, annak az árából egy akusztikus gitár erősítőt akarok venni, 60 W-os Fame márkájú, árban ez felelne meg, mert ahogy néztem elég magas árak vannak, ezt 60.000-ért árulják.
Ha minden jól sikerül akkor egy év alatt kb. 100.000-et tudnék összekaparni mandolinra. Nekem a mikrofonos hangosítás a szimpatikus, de úgy láttam, hogy olyan árak vannak amik számomra jelenleg nem elérhetőek, még 150 ezerért is láttam :(
A zenekarommal Ír népzenét, kocsmazenét és Ír punkrock-ot játszunk, de nem brutális stílusban és fontos lenne, hogy szépen szóljak.
Üdv! jakijani