autlev5
2014.05.05
|
|
0 0
4744
|
Köszönöm a válaszokat. Engem rendkívül bosszant a fény hiánya, ezért mindenképpen foglalkozni fogok a kérdéssel, ha értelmes és hasznos lesz a próbálkozásom akkor megosztom itt. Az a legdühítőbb, hogy néhány eurós kínai bizbaszok hiánya miatt az utazós családi autó, nem tudja teljesíteni a küldetését. Mi rendszerint éjszaka utazunk, négy gyerekkel, amihez bizony igénybe szoktuk venni az 1980-as évek nagy vívmányait, úgy mint a soronként kapcsolható világítást, az 3x2db irányítható fényű olvasólámpát, a lábtér derengést, a kilépőfényt ... Értem én, hogy ez egy igénytelen, olcsó autó, nincs is ezzel baj én pl direkt ezért vettem meg, de tényleg ezt a 18 eurót kellett kispórolni a gyártási költségből... ???
A navit meg csak jó lenne használni, ha már be van építve az autóba. Az egy igen nagy tévedésen alapuló közhiedelem, hogy a beépített navi az gagyi dolog semmit sem ér. Egy mobil kütyü soha nem fogja megközelíteni azt a műszaki és használhatósági szintet, amivel egy beépített bír. Pl vételi érzékenység, láthatóság, kommunikáció. Elég csak arra gondolni, hogy a beépített, erősített antennás vevő akár egy kanyon mélyén is képes fogni a visszaverődő maradvány jeleket. A beépített gpst kizárólag azért utáljuk mert nem tudunk hozzá térképfrissítést letölteni, vagy reális áron venni. Szóval akinek van Navi600/900 Europe 13/14 sd-je az igazán felajánlhatna belőle egy másolatot, továbbfejlesztésre :) |
|