mr_orizatriznyak Creative Commons License 2014.05.04 0 0 6738

Az a baj hogy ilyenkor, amikor ilyeneket olvasok, amit emersys írt mindig egy kicsit elbizonytalanodok. Lehet, hogy nem is cserélem le a gépemet.? Azt írja „Csak nemrégiben lettem én is 607-es tulaj.”..és már több mint 400 E költött rá.(mondjuk ebben  a bőr belső is benne volt gondolom) De lehet hogy ő egy kicsit belenyúlt a jóba, és mire megint gyári állapotúhoz hasonlóra tudja állítani a gépet bele, kerül egy kis pénzbe. Abban bízok, hogy ez a jelenség nem típusfüggő inkább gazdi függő, és nem megjavíttatja, vagy javítja az autót, hanem buherál! ill a 607-es nem az a típus, mint a felkapott német márkák, aminek kitapossák a belüket, legalább is nem jellemző, szerintem!

Mint már írtam a mostani gépemre, ha leszámítjuk a kopó alkatrészeket, fék betét, tárcsa olajszűrők szíjak, gömbfej, ..stb minden viccet félretéve nekem 7 év alatt nem kellet ennyi lét rázendítenem. Ezért vagyok bizonytalan. Nem akarok több pénzt rakni egy olyan autóba, ami rosszabb, mint a mostani. Azt hiszem ez érthető!

Egyébként meg tényleg jó az hogy van a 607-esnek egy ilyen fóruma ahol lehet tanácsokat kérni és van tag aki nagyon ért a típushoz. Ezek a fórumok és klub oldalak könnyebbé teszik a választást.

Előzmény: BIGYO4 (6737)