Igazad van. Csak ez, csak az nem szabad megvenni. Javítsa ki, és csak nem lesz gond eladáskor. Megkaptan a régi klímakompresszort hozzá, mert cserélték klíma hiba miatt. Lám, hibátlanul adták. Érdekes. 130.000-ig volt vezetve a szervízköny, utána a tulaj papiron jegyzetelte, mikor, és milyen km állásnál pl gömbfejek, aut. váltó olaj, motorolaj, stb cserék. Kellemes, cslódásmantes autó. Vásárlás után egy héttel megjárta Olaszo-t.
Szóval egy év alatt lényegében a hátsó fékbetétek és a FAP lett lendezve. Egyébként nagyon örülök, hogy itt is van egy kiváló szakember, akihez nyugodt szívvel fordulhatnak Pest környékiek. Van egy Smart autónk is, ott is van egy kiváló fórum, kiváló szerelővel. Gyakorlatilag inkább tanácsokat szoktam kérni, mert van egy autógépész barátom, Ő rendezi mindkét autómat, csak mindenfélét javít, ezért kellenek a gyors tipusspecifikus tippek, amit előre meg is köszönök Nektek. (Mivel minden elromlik, ami elromolhat)
Remélem találsz a kedvedre valót és nem okoz csalódást, mint eddig nekem sem. Dízel mercit szerettem volna venni, de a barátom lebeszélt. Annyit mondott, nézd, ezek állnak itt, meg a BMW-k. Akkor? Igaza lehet.
Ez a 3. Peugeot, amit használok, eggyikben sem csalódtam. Persze, nem volt a belük kitaposva és 10.000-ként szervizelve. Lem long meg méglongabb. Mindegy.