mr_orizatriznyak Creative Commons License 2014.05.03 0 0 6730

Köszönöm a gyors válaszokat!

Nem sürgős a dolog, mert most van gépem most,és ez a kategória.Nagyon megbízható meg minden. 7 éve van már nálam és egy kicsit öreg már. Azért gondoltam a 607-re mert ez  nyújtaná azt a komfortot (luxust) amit az én kis öregem.

Én, amit eddig megnéztem 607-est abban pl: világított a műszerfal közepén, egy hűtővíz hiányát jelző ikon. Az eladó azt mondta, hogy nem hengerfejes,(fel sem merült bennem elősző)  de akkor miért mondta egyből ill ha csak a víz, hiányzik, belőle akkor miért nem pótolta? Volt olyan is ahol csak az ablakmosó folyadékot hiányolta, de hát itt is az a kérdés hogy miért nem töltött bele? Én biztos töltenék, ha árulnám, hogy ne világítson ott a hiba jel! NEM? Nem nagy dolgok ezek csak pont elég, hogy a bizalmát elveszítse az ember., Na, mindegy, ezek szerint, ha jól érzem, itt tudnátok ebben a részecskeszűrővel kapcsolatban segíteni, ha arra kerülne a sor:Budapesten lakom gondolom te is,és ez a lehetőség is itt van . Egyébként tényleg szép autó, elég nagy is és nem egy divat német vas, amit minden raj csávó csak azért vesz, hogy villogjon vele.

Előzmény: BIGYO4 (6728)