tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 5603

:)

azt megnézném azért:))

amúgy ez így van, ahogy halad a férfiember a korral, egyre inkább értékeli a szép növényeket, páromon is észreveszem... régebben épp hogy végigszaladt a fűnyíróval a kerten, mindig mondta is, hogy ez a max., amit hajlandó tenni "földtúrás ügyben", és azt sem túl nagy lelkesedéssel tette, gyanítom, az olykor letarolt ilyen-olyan növény is néha nem véletlen volt:D

mondjuk mostanában sem tesz sokkal többet, nem is igazán bíznám rá a rózsák, hortenziák ápolását, de egyre többet matat körülöttem, amikor kint vagyok és látom rajta is a "gazda szeme effektust", mert képes elgyönyörködni a kertben.

tegnap egész nap kerteztünk, ő nyírta a fél lábszárig érő füvet, én nekiestem a gaznak, kigyomláltam mindent, átkötöttem a futórózsákat, kézi ollóval megcsináltam a "kozmetikai fűnyírást", ahová géppel nem fért oda.... és késő délután, már majdnem este, csak kiültünk egy kávéval és néztünk ki a fejünkből a fáradságtól, de nagyon jól esett... és láttam rajta, hogy örül neki, milyen szép lett a kert most.:)

sőt már fejből vágja (ha nagyon nagyra nő a fű és nem látszik rendesen, ami még kicsi), mi hol van, véletlenül sem tarol le semmit:D

most jött haza melóból, de tegnap egy rész még kimaradt egy eldugott sarokban, már ment is kifelé, hogy még azt megcsinálja:)

úgyhogy imádom az olyan pasikat, akik "kerteznek", és szeretetből teszik:)

Előzmény: colizoli (5602)