Törölt nick Creative Commons License 2014.05.02 0 0 1565

Szia!

megnéztem amiből szeretnél tőről nem igazán lehet, viszont van olyan ág ami leér a földig azt lehetne bujtással.

Majd eldöntöd, hogy jó lesz -e az ág. Hormonnal pl. 10-ből mennyi marad meg. Én szabadföldbe ástam most le öket, ha hormonnal fogom csinál akkor cserépbe tegyen?

Nemrég telefonáltam a Siófoki bácsinak. Azt sajnálom hogy nem jelöli meg a színeket, gondoltam jövő héten elmegyek, és fotó alapján veszek pár darabot amit vonaton eltudok hozni, de nem sok értelme van, mert én vettem tőle 7 darabot most csak látatlanba tundnék venni. Mondom neki én olyan szeretnék amilyen még nincs, érdekes hogy nem jelöli meg, hogy milyen színű, mondja kiesik a tábla.

Szerintem biztos volt belőle problémája, hogy reklamáltak más színű lett amit vett az illető, és így oldaja meg hogy menjük akkor mikor nyílik, mondom  messziről megyek minden nap nem ugorhatok be. Ő így is eltudja adni.

Szeretem a liliomokat is igaz nem sok van, iriszem van, télálló kaktusz 3 féle , és alé is van cserére.

Május 15-én megyek fogdokihoz a kerületedbe, kenéz u., meg ismerős van az avarszállás u-ba.  Szép kerület a XVI.

Köszi:Dóra

teodora.szabone@gmail.com   

Előzmény: atrego (1564)