A DGX-650 egy remek hangszer, ebben az árban biztos nem találsz jobbat. Ha csak és kizárólag zongoratanuláshoz kell, akkor viszont nem biztos, hogy megéri megvenni, mert a mechanikája ugyanaz, mint P-35-é, és az jóval olcsóbb, igaz állvány nélkül. Persze ha szeretnéd egy kíséretautomatikás szintetizátor funkcióit is kihasználni egyben, akkor a DGX-650-et válaszd.
Jómagam maximálisan meg vagyok vele elégedve (amire és amiért vettem mind tudja), viszont szerintem az oktató funkció nem sokat ér, egy tanárt semmiképpen sem helyettesít. Ha már tudsz zongorázni, akkor nyújt egy kis segítséget, de semmi több. A kotta megjelenítésével kapcsolatosan az a véleményem, hogy egy kb. 10x10-es (nem mértem le pontosan de kotta olvasásához nem túl nagy) kijelző fölé görnyedve nem igazán lehet gyakorolni, nem is értem, hogy mi a lényege, hiszen van hozzá kottatartó, amiről sokkal könnyebben lehet hangjegyeket olvasni. Nem beszélve arról, hogy nem is mindegyik kottát jeleníti meg tökéletesen.
Amúgy nagyon sok funkciója van amikkel remekül lehet szórakoztatni magunkat és másokat is, nálam ez néha sajnos a zongoragyakorlás kárára megy... :)