chunter Creative Commons License 2014.04.22 0 0 1682

Írtam Nekik egy levelet, amibe direkt beleírtam, hogy másnál halk a hűtő, tehát ennek valami BAJA VAN!

Kaptam egy sablonválaszt: 

"Néhány általános jelenség, amelyekre a Samsung NoFrost hűtőszekrény tulajdonosok felkeresik a Samsung Ügyfélszolgálatát: 

1. „Zajos a készülék”
A NoFrost technológiával működő hűtőszekrények a jegesedésmentességet biztosító belső légkeringető ventillátor egységegy miatt talán egy picit hangosabbak, mint az ezen NoFrost megoldással nem rendelkező társaik, de ez a kis zaj hosszú távon nem zavaró és nem jelent készülékkel kapcsolatos problémát. 

2. „Csöpögő hangot hallok a készülékből”
Ez a jelenség is a NoFrost technológia velejárója, teljesen normális működést jelent a jegesedésmentes készülékek működése esetén. 

3. „A hűtőszekrény motorja többet megy, mint amit megszoktam”
Valóban, a termék inverter motorja többet megy, azonban ez is a NoFrost technológia sajátja: a beállításoknak köszönhetően az erőforrás gyárilag szabályozott, alacsony fordulatszámon, optimális energiafogyasztással biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a készülékben.Bízunk benne, hogy a jövőben is örömét leli termékünk használatában! 

Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt."

Ez a mondat azért priceless: "ez a kis zaj hosszú távon nem zavaró és nem jelent készülékkel kapcsolatos problémát". 

Szerintem kurv@'ra szubjektív, hogy kinek mi a zavaró. Gyakorlatilag azt írják, hogy majd megszokom... 

Most akkor futok még egy kört. 

Előzmény: ANONYMOUS (1681)