Timie_ Creative Commons License 2014.04.20 0 0 1258

Köszönöm a segítségedet, hááát nem mértem mekkora az a tölcsér, de lehet nincs 50 cm átmérőjű, lehet majd újra megcsinálom, amikor elültettük akkor lett tölcsérezve, és azóta én ápolgatom :)

Kérdés: a köztes föld részeket is kellene trágyáznom, vagy elég csak a málna bokrok környékét?

Mondjuk kb másfél hónapos a málnám, szóval nagy csodát még nem várok tőle, de a kérdéseimre a válaszokat és tanácsokat nagyon szívesen fogadom :) Én ilyen kis lelkis kertészke vagyok :)

Nyáron remélem sikerül hoznom kotu földet, ami az epernek nagyon jót tett.

Ahogy kezd a levegő melegedni, az egész részt fogjuk locsolni, de egyelőre a homok földet ahol semmi nincs ott nem tartottuk hasznosnak, ezért látszik száraznak, egyelőre kb két naponta van locsolva, lehet nem kéne olyan gyakran?

A műtrágyát akkor gondolom csak a tőhöz rakom és ahogy locsolom úgy fog bemosódni?

Régebben kérdeztem, hogy milyen kellene, de valaki azt tanácsolta, hogy az mű, nem kéne.

Mulcsozni szeretném a málnát, de arra is úgy gondoltam ráér majd május végén mikor jobban van meleg, mert egyelőre még nem gyomosodik :)

Előzmény: Lora1213 (1256)