Marshallplast Creative Commons License 2014.04.11 0 0 1549

Szia!

Igen ezt tudom én is..ez az ország...nem is lehetne még egyszer ilyen országot kitalálni.

Valójában mindkét kocsi egy halom vacak, a Fiat X azért mert ismerem és tudom mi nem jó rajta, a Fiero meg azért vacak mert mindenki akinek volt csak panaszkodik, de nekem tetszik mindkettő és az se érdekel ha nincs rendszáma, max bejelentkezek ideiglenes lakcímre Ukrajnába, mert ott még műszaki sincs :-)) 

Valójában mindkét kocsiért annyit adnék amennyit ér, 40-90.000ft -ot, mert mind egy lom, de hogy ilyen peches legyek hogy mindkét kocsinak valahogy felverték itt nálunk az árát..ez nem jó. Szerintem 150e ft -tól többet egy sem ér ami nincs fulldesignolva, csak alap kocsi. De hát ez van.

Viszont, alvázra még nem írt senki, hogy miből lenne érdemes megcsinálni?..vagyis hogyan mert gyanta+üvegre gondoltam, de hogy mi legyen a mag a szendvics szerkezetben? Vagy hagyjam bent a gyári fém elemeket és építsem fel körbe?

Ja igen! Nem nem akarok én dolgozni mindenképpen de drága mindegyik kocsi és család mellett csak apránként tudok költögetni, így nem baj ha a vége az egeket üti majd -az árára gondolok.

Végül is ami nem hagy nyugodni az az, hogy egy kocsi végül is egy 1:1 méretű modell, és ha meg tudom csinálni 1:4 méretben, miért ne menne életnagyságban..csak a hazai papírozgatás ne lenne.

Előzmény: tittadili (1548)