Csodálatos teljesítmény volt a tegnapi, le a kalappal!
Louist megkövetem, mert tegnap extrát nyújtott, máskor is lehetne valami hasonló!
De a többiek is remekeltek, Puljko most már sorozatban hoz ilyen kaliberű meccseket, ELKÉPESZTŐ VOLT! Ronca hatalmasat harcolt a palánkok alatt, megmutatta a nagyképű sztárocskáknak, hogy nem elég csak a tudás, hajtás nélkül semmit sem érnek. Davis is rendben volt, demoralizáló zsákolásai voltak és szerintem védekezésben is odatette magát. Marci kicsit halványabb volt, de küzdéssel, hajtással kiemelkedett a mezőnyből.
Le a kalappal Ádám előtt is, aki már sokadik meccs óta rotál úgy, hogy frissek maradnak a fiúk, persze kell ehhez az is, hogy a padról értékelhető teljesítmények legyenek. Tegnap Braniszlav is végre jól játszott, két hatalmas kosara volt és ha kellett a palánk alatt is brusztolt. Horváth Marcinak hatalmas szíve van, meg kellene tartani jövőre is, akár 3. akár 4. centernek. Drahit már írta alattam Lecsó, tényleg nagy húzás volt! Örülük Soma kosarának is, és persze az ifi játékának is a nagy Szolnok ellen!
Le a kalappal tényleg a szurkolók előtt a tekintélyes pénzösszeg gyűjtéséért is, látszik, hogy ez egy igazi család, akik ha baj van összefognak!
Mielőtt érzelgős lennék csak annyit, hogy: MINDENKIT MEGBASZUNK!!!