Talán szerencsénél kicsit több. Komoly akaraterő kell hozzá és természetesen - ahogy írtam is - azok az intézkedések is hozzájárultak, amelyeket itt nagyon szeret mindenki kritizálni.
Ráadásul ezek a "kritikák" nem is túl konzekvensek, mert pl. amikor a trafikokat elosztották (csak úgy megjegyzem, a sajtóban olvasottak szerin, kapott X db fidesz közeli, Y db mszp közeli, és ezeknél nagyságrenddel több senkihez sem köthető Z db ember) akkor ment a fikázás, hogy megkapták a zsíros politikai megrendelést. Most pedig ugyanezek a fikázók sajnálják, ugyanezen trafikosokat (pártállásra való tekintet nélkül) - van rajta sapka, nincs rajta sapka..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem egyrészt nagyon ráértek (munkaidőben) ezzel foglalkozni, másrészt úgy tűnik, hogy az egész nem szól másról, csak az aktuális kormány kritizálásáról. :)
Megjegyzem, a statisztikák szerint nem 1 vagyok a 100ból, hanem még sokan vannak így vele.
És feltennék egy hipotetikus kérdést: Ha a világ vezetői holnap eldöntenék, hogy többet sehol nem gyártanak fegyvereket és az eddigieket is megsemmisítik, akkor azon sírnánk, hogy ennek milyen borzalmas gazdasági hatása van és hány ember veszíti el a munkáját?