nézek Creative Commons License 2014.04.07 0 0 36169

az a helyzet, hogy volt a szobámban egy 106-os plazma..kényelmesen, ágyból nézve először baromi jó volt..aztán kezdett zavarni...lényeg, hogy elajándékoztam, mert visszatérek a kisebbhez...

mentségemre szolgáljon, hogy a nejem szobájában ugyenekkora plazma volt, de ő sem bírta, szintén elajándékoztuk...most kisebbet néz boldogan..

nos délelőtt elmentem az osanba, és vettem egy samut...80 centis, UE32F4510AW...megasztán baromi sok betű/szám...

smart van ráírva nagybetűkkel, meg még minden finomság...

szóval beállítottam, és valóban meglepett, hogy a wifi jelszó beállítás  kimondottan izgalmas...most leültem egy kávéra, kifújom magam..

de köszönöm a jóindulatú segítséget, megoldódott..már csak a háttérfényt kell aplikálnom...ez egy fényszabályzós izzó lesz, ami a tv-vel egyszerre  kapcsolható.

hálás vagyok a segítségért.

ja, még valamit...a konyhában is van egy (régi)samu, és a legnagyobb megdöbbenésemre az új tv távirányítója minden funkciót kezel a régi tv-n...

asszem veszek egy új távirányítót, mert a régi már a sok lekvárospörköltkávézacccsokitortatejföl szadizást nem igazán szereti..akad itt ott...

mindenkinek jókedvű,derűs napot!

Előzmény: Doky586 (36168)