az a helyzet, hogy volt a szobámban egy 106-os plazma..kényelmesen, ágyból nézve először baromi jó volt..aztán kezdett zavarni...lényeg, hogy elajándékoztam, mert visszatérek a kisebbhez...
mentségemre szolgáljon, hogy a nejem szobájában ugyenekkora plazma volt, de ő sem bírta, szintén elajándékoztuk...most kisebbet néz boldogan..
nos délelőtt elmentem az osanba, és vettem egy samut...80 centis, UE32F4510AW...megasztán baromi sok betű/szám...
smart van ráírva nagybetűkkel, meg még minden finomság...
szóval beállítottam, és valóban meglepett, hogy a wifi jelszó beállítás kimondottan izgalmas...most leültem egy kávéra, kifújom magam..
de köszönöm a jóindulatú segítséget, megoldódott..már csak a háttérfényt kell aplikálnom...ez egy fényszabályzós izzó lesz, ami a tv-vel egyszerre kapcsolható.
hálás vagyok a segítségért.
ja, még valamit...a konyhában is van egy (régi)samu, és a legnagyobb megdöbbenésemre az új tv távirányítója minden funkciót kezel a régi tv-n...
asszem veszek egy új távirányítót, mert a régi már a sok lekvárospörköltkávézacccsokitortatejföl szadizást nem igazán szereti..akad itt ott...
mindenkinek jókedvű,derűs napot!