Bali1983
2014.04.04
|
|
0 0
6606
|
Sziasztok!
Volna egy kis problémám. Már tök jól összeállt az autóm, és most egy újabb hiba.
Próbálom nagy vonalakba leírni: Motordiagnosztika lámpa kigyulladt, majd kiírta "antipollution fault" és elveszett az erő. Ezzel a hibával el is járkáltam egy darabig, mert újraindítás után a diagnosztika lámpa világított de volt erő. Később sajnos már az újraindítás csak kevés időre segített. Mivel sokat olvasgatom a fórumot így gondoltam mi a baj, ezért el is kezdtem a hiba orvoslását.
Részecskeszűrő megtisztult de sajnos utána is ugyan az a hibajelenség. Vissza a szerelőhöz, rádugja a gépet és kiírja, hogy kevés a fap folyadék. Megyek a Peugeotba, hogy mondják meg nekem mennyi FAP van a tartályba, meg kértem egy hibakiolvasást. Sajnos azt nem tudták megmondani mennyi Fap van a tartályba de azt igen, hogy alacsony a FAP folyadék és szenzor hiba. Elmentem egy másik emberhez akinek volt FAP folyadéka és bele is töltött 2 litert. Kinullázta a dolgokat, ellenőrizte a FAP tartály pumpáját de sajnos a hiba ismét visszajött. Rádugott egy másik tartályt de azzal is ugyan az a hiba. Na most így, hogy tiszta a részecskeszűrő és van 2 liter FAP folyadékom, ezek után még mi lehet az ami rossz? |
|