chicagoi Creative Commons License 2014.04.01 0 0 8355

Én arra vagyok kíváncsi, hogy ha felszállok egy menetrend  szerinti vonatra, hogy  most akkor jó vonatra szálltam-e.

Ha meg a vonat - mint esetemben - Miskolcra megy Egerből is én is arra utazom, akkor ne szálljak le keresni a menetrend szerint Miskolcra induló vonatot és ne a kalauztól tudjam meg , hogy uram szálljon vissza mert ez a vonat a jó vonat.

Utastájékoztató Füzesabonyban az "00".  Na akkor most a MÁV miért sír, hogy kevés az utas, kevés mert aki teheti megy busszal. 

Eger - Miskolc viszonylatban pld  még olcsóbb is, ha   a helyi járatok költségeit  - a centrumi megállók miatt -  levonjuk kb  1000 Ft / egy útra ( oda vissza már 2x )

Távolra utazva meg kriminális az eljutás. Leggyorsabb  ha mindig Pestre  mész és onnan  tovább a cél felé. Vagy keresztirányú  buszt is igénybe veszel / mert a vonat  közlekedés már  megszűnt / ha jó a csatlakozás,  sajna  ezt a menetrendek nem követik. / egy  pld Eger - Püspökladány / 

A vonat és busz ritkán van szinkronban , na és  kerékpárút meg nem épült ki. :-)))))))))))))))

Előzmény: robcso1361 (8352)