Én arra vagyok kíváncsi, hogy ha felszállok egy menetrend szerinti vonatra, hogy most akkor jó vonatra szálltam-e.
Ha meg a vonat - mint esetemben - Miskolcra megy Egerből is én is arra utazom, akkor ne szálljak le keresni a menetrend szerint Miskolcra induló vonatot és ne a kalauztól tudjam meg , hogy uram szálljon vissza mert ez a vonat a jó vonat.
Utastájékoztató Füzesabonyban az "00". Na akkor most a MÁV miért sír, hogy kevés az utas, kevés mert aki teheti megy busszal.
Eger - Miskolc viszonylatban pld még olcsóbb is, ha a helyi járatok költségeit - a centrumi megállók miatt - levonjuk kb 1000 Ft / egy útra ( oda vissza már 2x )
Távolra utazva meg kriminális az eljutás. Leggyorsabb ha mindig Pestre mész és onnan tovább a cél felé. Vagy keresztirányú buszt is igénybe veszel / mert a vonat közlekedés már megszűnt / ha jó a csatlakozás, sajna ezt a menetrendek nem követik. / egy pld Eger - Püspökladány /
A vonat és busz ritkán van szinkronban , na és kerékpárút meg nem épült ki. :-)))))))))))))))