zogobacsi Creative Commons License 2014.03.23 0 0 9651

Köszönöm a segítséget! Valami ilyen, tényleg építő jellegű hozzászólást vártam. Nos, a vezérműtengely és a főtengely jól állnak, azt kell mondjam, hogy még láncnyúlást is csak minimálist (kb.2-3 fokot)láttam. Az adagolót levettem én balga, mert beleejtettem a láncot amikor lent volt a hengerfej, és amikor visszahúztam, éreztem hogy forgatja a vákuumpumpát, vagyis az adagolót is. Összerakás után ellenőriztem, hogy mikor jelenik meg az első adagolóelemnél az üzemanyag. (ez nekem akkor - 10 foknál jelentkezett.) Ebből arra következtettem, hegy legalább egy fogat átugrott a lánc a főtengelyen. Ezután -26 fokra tekertem a főtengelyt és levettem az adagolót. meglepve láttam, hogy csak egy ricnivel volt elmászva az adagoló saját jele. Ezt pontosítottam, majd ment vissza az egész. na lehet hogy ezt nem kellett volna. Most viszont tanácstalan vagyok, hogy merre tekergessem, és főleg mennyit? Mert hogy ez a tekergetés azért nem olyan egyszerűnek tűnik, mint ahogy hangzik. Ugyanis a nagynyomású csöveket le kell vegyem, majd hajlítgatás után vissza kell erőltessem őket, ami nem tesz jót sem az adagoló menetének, sem a cső peremének.

Előzmény: 74mb115 (9650)