MOT III-al kapcsolatban én is örülnék, ha minél hamarabb meglenne az időpont!!! Én már csak májusra tudok szabadnapot kérni, sőt még az sem 100%, hogy megkapom. Ebben az esetben Hattory a GLS-től fogja megkapni a beígért sört. :-( :-D
Helyszínről. Nagyon nem vagyok járatos az északi részen, viszont Mátrafüred mindig is a szívem csücske marad. Itt rövid séta (az erdőben természetesen) után elérhető a Sástói kalandpark http://www.adrenalin-park.hu/, ami egyre jobban bővül, szerintem a gyerekek számára jó szórakozás és a séta sem megerőltető. Sőt ez kocsival is megközelíthető néhány perc alatt, itt is van nagy parkoló, étterem stb. viszont bográcsozni nem lehet, ha jól tudom.
Mátrafüreden van egy hatalmas parkoló, ahol sok autó elfér, bár jó idő esetén rengeteg túrázó parkol ott. 3-4 perc séta után az erdőben van bográcsozáshoz kialakított hely (ha ősz óta a vandálok, nem verték szét). Ha jól tudom "ördög-tanyának" hívják. ... stb... Bár lehet, hogy csak viccből mondták ezt nekem.
Itt a parkolónál is van néhány "étterem", ahol hamburgertől, rántott sajttól, fagyitól kezdve minden kapható.