..értem én az elégedetlenséget..és vannak a felvetések között olyanok, melyeken magam is elgondolkodtam..
..de..
..ezen felsoroltak között melyiket láttuk a négy évvel ezelőtt Fidesz, vagy kormányprogramban..? ..mert számonkérni ígéreteket lehet..
..az egymillió munkahely 10 év alatt..ez konkrét ígéret volt, lehet számonkérni a részeredményeket, de nem részeredményt, hanem végeredményt ígértek..a kormányprogramban neme sett szó a kivándorlók számáról, mely magas ugyan de nem haladja meg jelentősen az átlagosat..
..a magánnyugdíjvagyon egy külön tészta..ehhez az kellett, hogy az előző rendszer megalkotói a magányugdíjpánztárak megengedésével bizony tönkrevágták az állami nyugdírendszert..erről elbeszélgethetünk egyébként..
..a jó szomszédi viszony minden kormányprogram része..és nem is gondolom, hogy szomszédaink esetleges haragja az elmúl négy év következménye..
..a cigányok pedig először tegyenek le valamit az asztalra..járassák tisztességesen gyermekeiket iskolába, próbáljanak beilleszkedni a társadalomba, vagy tegyenek meg ezért minden tőlük telhetőt..sajnos én még a szándékot sem látom, tisztelet a kivételnek..
..lehet, az államdósság nem csökkent lényeges, számottevő mértékben, de nem is nőtt, és ez az "elmúltnyócév"-hez képest lényeges előrelépés ám..