Jó estét!
Kis segítséget szeretnék...
Vettem új gépet abban a hitben, hogy a teljesítmény megkönnyíti a helyzetem, de több kárt csináltam, mint hasznot.
Adott egy Launchkey 49, amivel az előző (jóval gyengébb) gépnek semmi gondja nem volt. Egy snassz usb csatlakozója van, azt kész.
Ha rádugom a gépre, kezdődik a parádé, hogy hát a telepítés nem teljesen sikerült, meg hogy az usb eszközt nem lehet felismerni, meg hasonlók. Ja és a lényeg, hogy az illesztőprogram nem megfelelő (vagy valami ilyesmi). Boncolgatva a vezérlőpultban az eszközöket kiderül, hogy az illesztőprogram naprakész, ennek ellenére ott a felkiáltójel és egyik daw szoftvernek sincs tudomása róla, hogy bármi is a gépre lenne dugva.
Majd a kb. huszadik (vagy ötvenedik vagy akárhányadik) széthúzás és újra összedugás után egyszer csak gond nélkül felismeri és tökéletesen működik.
Novation honlapon is találtam hozzá cuccot, de érdemben semmi nem változott.
Elég dühítő a folytatás is, amikor itt hagyom tíz percre és mire visszaérek, már semmilyen billentyűre, sem más kezelőszervre nem reagál. Ekkor gép újraindít, majd újra nem ismeri fel a billentyűzetet, kezdődik minden elölről bla-bla...
Valakinek van ötlete, előre is köszi!