Laszlo Lakatos
2014.03.16
|
|
0 0
900
|
Udvozlok minden tisztelt forumozot. Kerdezni szeretnek.A zsakos oltvanyneveles tehnikajarol. Egyhejt ugy olvastam hogy csovet tesznek a szakba hogy ezen keresztul locsoljak nem tudom miert.Mashejt olvastam hogy a szaraz fureszpor kiszaritja az oltvanyvesszoket.It azt olvasom hogy a furespor nem annyira jo jobb a fold es homok kevereke vajon azert mert a fureszpor ez jobban felvezeti alurol a vizet es a gombas betegsegek miat nem tudom.Es meg kerdeznem hogy a vesszoket kell e parafinozni a zsakos tehnikanal.Es a zsak szaja bekotesevel elegendo nedvesseg szall fol a zsakba alorol hogy a szukseges paratartalom kepzodjon mivel hogy csoven keresztul ontozodik.Es milyen idokozonkent kell levegoztetni a zsakot .Az oltas hejet be kell takarni teljesen homokos foldel vagy ide jobb a fureszpor vagy az oltas hejet a tetejet nem is kell betakarnia vesszoknek.Es kesobb mikor melegebb az ido szabadban esetleg arnyekos hejen lehet e alkalmazni ezt a zsakos szolooltvanynevelesi tehnikat.Elore is minden magyarazatot megkoszonok forumozo tarsaim neveben is
|
|