Nem tudom, hogy mit kell megerősítenem!? Én egyszerű ember lévén a rendezvény nevéből indulnék ki.
20. Országos Kombucha - Mantra Nyílt Nap, ez a rendezvény neve. Aki ide elmegy, az nem egyszerűen tájékozatlan. Jakab István a főszervező, gondolom ő hívta meg Dr. Prof Bagdy Emőkét. Én biztos szántam volna időt, hogy megtudjam, ki hívott meg és hova hívott meg!
Szerintem Bagdy Emőke tartozik erre válaszolni.
Jakab úr egyébként a "A másképp tudás csatornája" vezetője és a Gyógyító vizelet c. könyv hazai kiadója.
Ezt nem kell nyomozni, ezt a google elénk tolja...
És ezt is:
20. Jubileumi Országos Kombucha-Mantra Nyílt Nap
Az eseményre a belépés ingyenes, minden látogató ajándékot kap.
A Naturhelix standon minden kedves Érdeklődőt további AJÁNDÉK FÜLGYERTYA CSOMAGGAL és ingyenes fülgyertyázással várunk!
Egész nap természetgyógyászati tanácsadás, jóslás aurafotózás, személyre szóló aurazene-készítés, bioenergetikai felmérés, fényterápia, antioxidáns mérés, biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés, stresszoldás, masszázs, relaxációs és egyéb kezelések a Gyógyítók Termében!
Meghívott előadók: Prof. Dr. Bagdy Emőke, Dr. Bakanek György, Dr. Csiszár Róbert, Dienes István, Dr. Fajcsák Zsuzsanna Dr. Földes László, Partl Viktória és Jakab István
Napközben koncertek: MaGong együttes, Kövi Szabolcs és Enrico
No, ide ment el, ezt hitelesítette a megjelenésével. NO COMMENT!
Ráadás: