juhosttt
2014.03.04
|
|
0 0
85
|
Először is köszönöm a válaszokat!
Régebben olvastam valahol, hogy egy borász néróból csinált bort. Aztán könyvben olvastam, hogy pl a narancs ízűből is "jó" asztali bor van.
De a személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Azt tudom h kisebb a cukor és sav tartalma, csak meglepődve lesem h már kezdik fel-fel kapni.
A hamburgit kóstoltam szeptembertől novemberig, szóval fél és teljes érettségében is, de nem fogott meg. Ezért kóstolnék valami másik muskotályosat majd. De egyelőre várok őszig, mert akkor látom hogy mi sikerült az idei ültetésből, meg a dugványokból is. Aztán majd bővítek. Jó lenne még 10-15 fajta, dehát kicsi a kertem ehhez. |
Előzmény: Kulicz (84)
|
|