Fiole Creative Commons License 2014.03.03 0 0 16263

Az usziknál ugyanúgy lehet allergén a csirke mint bármelyik másik fajtánál vagy keveréknél, és nem törvényszerű, hogy allergiás lesz rá. Sőt, olyat is hallottam már, hogy valakinek a csirkés tápot nem bírta a kutyája, nyersre váltva viszont nem volt gondja a csirkével. 
Nem tudom melyik verzióját kapja, de úgy tudom a Select Goldban van gabona és kukorica. Doki nekünk is adott már bélgyulladásra olyan "gyógytápot" amitől éjjel is 2x kellett levinni a kutyát mert konkrétan a megevett mennyiség ki is jött belőle egy az egybe és arra ébredtünk, hogy szerencsétlen járkál fel alá a szobában annyira kell neki pedig 3 órája voltunk lent- és mindezt úgy, hogy már jól volt, de még kapnia kellett a speckó kaját... Aztán amikor mondtuk a dokinak, hogy ipari mennyiséget produkál a kutya azt felelte, ezt már mások is mondták. Szupi.
A szaporító meg tuti valami ****al etette, kár tőle információt várni, az is csoda, hogy még felvette a telefont.
Ha a nyers etetés érdekes lehet nekik, a facebookon van egy csoport- Nyesedék hús kutyáknak- ahol rengeteg hasznos információ, segítőkész ember és husi-lelőhely van. Ha te fent vagy csatlakozz oda és nézz körül, nekem is ők segítettek.
Írj nyugodtan ha felmerül valami, ha tudunk segítünk.

Előzmény: Törölt nick (16262)