marky-511 Creative Commons License 2014.03.01 0 0 8341

a legtöbben az Acsádi út, és a Budai Nagy Antal utca megállóhelyeknél szállnak fel rá

Gondolom, a város felé vezető irányban. Kifelé nem hiszem, hogy sokan igénybe vennék. Így viszont lenne realitás az előbb felvázolt 11Y-ben.

lehet, hogy terveznek valami járatot oda ?

A város szeret lámpákat építtetni a multikkal; nem hinném, hogy tömegközlekedésen gondolkodtak volna. De most legalább adtam egy tippet :)

de a buszmegálló sárga csíkját szorgalmasan újra és újra festik

Szerintem csak azért, hogy ne álljanak meg az autósok az úton :)

A Júlia telep kiszolgálást anno a 40-es tökéletesen ellátta, azt felesleges volt megszüntetni.

A 40-es érdekes viszonylat volt, a midi Merciktől a csuklós Neókig minden volt rajta. Szerintem a korábbi 23-as útvonala jobb volt. Azt kéne visszaállítani, annyi plusszal, hogy a Sámsoniig közlekedjen - ha már a Júlia-telepnél úgysem állhat huzamosabb ideig busz.

nem is értem miért nem pályáznak trolihálózat bővítésre és végre a böszörményin is lehetne troli, meg a Tócóskertben is

Szerintem a troliknak lassan fel lehet adni az utolsó kenetet. Nem véletlen bajlódnak annyit az elektromos buszokkal. Ha kifutották magukat a Solarisok, mennek a levesbe. Anno a 3E-re is elektromos kisbuszokat is akartak tenni trolik helyett.

Anno szép kampányszöveg volt a tócóskerti troli, szerintem már senki nem emlékszik rá.

Előzmény: Caf 518 (8340)