Abstrax Creative Commons License 2014.03.01 0 0 1494

Hát igen....lehet, még akkor így is az Integra a leggazdaságosabb megoldás.

Ja! Vajon benne van a Groovebox-okból ismerős TB303, TR-808 és 909 vonal is? Esetleg a Juno, Jupiter időszak is? Vagy csak külön bővítőn?

Pótkérdés: ugyanez min van pl. az SR-JV80 kártyáin? Rajta van valamelyiken? Pl. Drums and bass, vagy a Dance, esetleg House-kártyákon?

Az utolsó szakasz ömlengésének meg az a lényege, hogy ugye én befejeztem a hardver-samplerekkel, de lehet, a PC hangkártyával meg pluginekkel sosem lesz ugyanaz a minőség.

Persze, M3-at én is szeretnék (tényleg, mennyiért is lehet most ilyet lőni? Nekem min. a 73-mas verzió kellene, de a 88-kalapácsos lenne az igazi), vagy a rack????

Akai samplerrel jól járhattál, nekem nem volt, csak EMUm - azért megjárta az is.

Szóval a kérdés: van-e ma még bárhogy is létjogosultsága egy jobb hardware (pl. rackes) szemplernek?

Tudom, igen, mondjuk színpadom, de én ott pont nem használnám.

Az én ESI2000-met egy Hammond-os pasi vette meg, csak Hammond-emulátornak (!) használja élőben....hmmm...

A kis Akai pedig nyilván a márka nagy samplereinek örökségeként korrektül mintavett vintage hangokat ad egy dobozban - remélem....

Majd meglátjuk, ha megjön...

Előzmény: djuice (1493)