Abstrax Creative Commons License 2014.03.01 0 0 1492

Hello djuice, köszi a hozzászólást - igen ez a vacak a timeout-jaival már engem is megszívatott...:o(

Word-ből emelem át a szöveget már 1 ideje, mert nagyon frusztráló, ha a nagynehezen összehozott mondandód elszáll...

OK, Integra, ezen már én is agyaltam, de még borzasztó drága - használtan is, dehát ki a fene adja el, ha már megvan?

Az alját 800 font körül láttam Ebayen (még 3 kiló alatt...), ennyit tutira ér is.

És ha igaz, hogy minden fontosabb elődből tartalmazza a hangok javát....akkor még inkább.

D110 és U220 létjogosultsába a 10 rongy körüli (vagy még annyi se) áruk. Ezért még egy vacak játék-keyboardot se kapsz, szóval itt az olcsón hozzájutni volt az inspiráció.

Rolandból még a D550-re fáj a fogam, és persze JD990-re majd.

XV-ket kihagynám, de a Fantom SR esetleg izgalmas lehet, ha elég olcsó lesz. Már csak az SRX bővítők miatt is dícsérik.

Az Akai azért kellett, mert egy jópofa fél rack-széles kis Vintage-modul bagó áron (48 font volt még 20e se), és én ebben reméltem egyelőre fellelni olyasmi hangokat, amiket a Roland-nál mondjuk a 04-es kártyán, vagy az OB Matrix 1000-ben - kis túlzással. Ugye az Akai nem éppen volt rossz a samplerekben, hát biztosan nem adnak ki szart a kezük közül. A modul már megvan, csak még Londonban figyel, remélem a tavasszal haza tudok mindent küldetni...

Ja még 1 dolog! Azt írod, sampling CDk. Én olyanokat még a '90-es években vadásztam, pl. Keys és hasonló magazinok mellékleteiből lehetett kivadászni jó hangokat...hehe. Nálam megállt itt az idő a samplerezés tekintetében. Most ez mit jelet? Gondolom már nem kell "samplingelni", elég ha be-grabbeled, vagy már egyenesen fájlokban vannak ezek rajtuk? Most adtam túl az E-MU ESI2000-remen, mivel úgy gondoltam, úgyse lesz szükség többet a klasszikus értelemben vett hardver-samplerre...elegem lett az EDO-RAM bővítgetésből, meg a SCSI-vacakolásból...lehet, rosszul tettem?...

Előzmény: djuice (1491)