Fenyő meg tölgy. A fenyő nagyon olcsó, száraz és sok van, de vettem már tölgyet is. Az drága és vizes. Mostanában inkább fenyő. Némelyik elég ágas-bogas, ráadásul hossz irányban irtózatosan csavarodik is (30-40cm alatt 90o). Van nagyobb átmérő is, mint a kocsikerék:
Nem, egyelőre csak egyet akarok venni. A Fiskars mellett az szól, hogy sokan dicsérik, elvileg pont erre van kifejlesztve, viszont drága. Az Extols olcsó és brutális. Ha nem bírok vele, akkor veszek Fiskarst és csak 5800 pénzem bánta a tévedést, fordítva rosszabb.:DD
Használt hidraulikus? Lutrinak tűnik. Tavaly 3-at próbáltam kölcsönözni, abból kettő azért hiúsult meg, mert közben tönkrement.:( A 3. csak léhűtő volt, lehet, hogy idén menni fog 50EUR-ért. A kúpos mellett az szólna, hogy egyszerű, mint a faék. Kértem ajánlatot a szettekre, 35e HUF körül van + motor + asztal + lendkerék stb. Nem tudom mennyi lenne összesen, de 50-60e, akkor még belátható a megtérülés (évi 15e/bérlés pl.). Ha 100e vagy felette, akkor felejtős. Vagy bérlek vagy veszek egy 6 tonnás Güdét ha egyszer rászánom a pénzt. Voltak páran, akik tavaly találtak valamelyik diszkontban (Aldi?) 5 tonnás SCHEPPACH hs500 -at potom 40e HUF-ért, na az jó vétel volt. Olyat vennék szívesen én is. 2db X27 árát biztosan megéri.