zogobacsi Creative Commons License 2014.02.27 0 0 9577

Szia SGabo!  Köszönöm a hozzászólást, én is kürtre gyanakodtam, mivel jelenleg csak egy kürt van az autón. (az sem szól)   A klubos oldalt már szinte végigolvstam, hihetetlen jó anyagok vannak közte, és rengeteg kép, ami szintén nagy segítség. Köszönet érte.   Az és autóm is külső fesszabályzós, valóban a jobb első doblemezen van. Arra a "+" jelzésú sarura (generátoron) a töltés visszajelzőt kellene kötnöm?  Csak hogy nem találom a vezetéket. Sajnos a napokba szembesültem azzal a ténnyel, hogy az én autóm 115.114-es (vagyis eredetileg 3000D volt, bár ezt eddíg is tudtam) és teljesen át van alakítva az elektronikája. Pl. az autóban van "sószóró" is, és van izzítás visszajelzólámpa is. Hogy melyik van bekötve, még nem tudom. Az indítás a kulcs elfordításával működik, az izzítógyertyák gyorsizzítók, de még nem tudom, mivel működnek. (csúzlival, csagy kulccsal??) A hétvégén ha jó idő lesz, kiméregetek amit tudok, bár az elektrionika nem az én asztalom sajnos. Ezen a képen lévő alaktrészről nem tudod hogy mi lehet? A hengerfejből hiányzik, de abban hőgomba már benne van, ami működik is.

Előzmény: sgabo (9576)