Nem tudom pontosan megmondani, hogy hány csónak megy ki egyszerre, de nem volt vészes, talán 6-7 csónak összesen. Mi korán reggel, olyan 6 óra környékén hajóztunk ki. Lehet velük úszni, ez benne van az árban. Sőt, ha netán igény van rá, akkor némi plusz pénzért (ha jól emlékszem 650 peso) az egyik guide a saját viz alatti gépével csinál fotókat, amiket később a helyszinen kiirnak CD-re.
Ami jó, hogy arra ügyelnek, hogy egy cetcápánál ne legyen túl sok ember egyszerre, ezért is van 2 guide a hajón. Az egyik a motoros, aki irányitja a csónakot, a másik pedig benn van a vizben velünk együtt, ügyel arra, hogy ne ússzunk túl közel. Felhivták rá a figyelmünket, hogy ha valaki szándékosan megérinti őket, akkor komoly pénzbüntetésre, sőt akár több év börtönre is számithat az illető. Én személy szerint olyan 4-5 cápát láttam, a guide akivel úsztunk mindig szólt, ha egy újabb cápa tűnt fel a közelben, illetve ha túl sok ember jött össze egy cápánál. Ilyenkor továbbúsztunk egy másikhoz, ahol még nem volt más. Szóval nem lesz gond olyan képeket késziteni, amin senki más nincs. :)
Képeket majd talán holnap tudok feltenni, ezen a gépen nem tudom olvasni a memóriakártyát. De majd teszek fel, mert lettek jók.