Sonya91 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 473

Inkább bemásolom, mert lehet nem egyértelmű, hogy melyik hozzászólásban található:

"

Próbáld meg így: nyisd meg a GoPro Studio-t legelőször. Amikor megnyílt, katt az "Import New Files"-ra bal oldalt, majd tallózd be a !!!kártyáról!!!! a kívánt felvételt. Miután megjelent bal oldalt, indítsd el a lejátszást, állítsd meg, húzogasd a csúszkát...egyszóval, játsz vele kicsit (nyilván nem időre megy a dolog, elég, ha pl elindítod, megállítod, belekattintasz többször a csúszka sávjába....a végén elmondom miért volt fontos ez). Aztán utána, ha ez megvan, katt a "Add Clip To Conversion List" gombra! Majd katt a "Convert All"-ra! Ha végzett a konvertálással, katt a "Step 2 (Edit)" fülre fent. Végül, ha minden igaz, bal oldalon ott kell lennie a kész, konvertált videónak, ami arra vár, hogy megszerkeszd. Elvileg most, ha fogod és behúzod a videó sávjába, már meg kell jelennie a képnek is, nem csak a hangnak (sőt, ha jól emlékszem alapból, a bal oldalon is már más lesz a kinézete....nem fog látszódni külön csak a hanganyag, hanem csak maga a videó).

Remélem elég részletes voltam. Ha valami nem tiszta, kérdezz! 

[Ígértem, hogy elmondom, mi szükség volt arra a látszólag felesleges butaságra....nos nekem is jelentkezett ez a probléma...egyszer csak...erre írtam, hogy bug-os...egyszer csinálja, egyszer nem...és én is tök ideg voltam, hogy mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig, mégsem sikerül, holott eddig meg igen...mindig...ezzel a "trükkel" tudtam csak kiküszöbölni ezt a hibát...komolyan mondom, nem süket duma, nálam így működött!]  "

Írd majd meg légyszíves, h neked bejött-e...kíváncsi vagyok!

Előzmény: Baczoni Norbert (471)